Играта “Парола: касова бележка” събра над 1 млн. лева

Играта “Парола: касова бележка” е част от образователната кампания на Националната агенция по приходите, която има за цел да повиши информираността сред младите за данъците и осигуровките. Ученици от цяла България са регистрирали до момента касови бележки за над 1 млн. лева. Колкото повече бележки регистрира даден участник, толкова по-голям е шансът да бъде сред печелившите. Играта ще завърши на 31 май 2015 г. като чрез лотария ще се изберат и победителите, които ще получат таблети, фотоапарати и игрална конзола.

Новината в други медии:

[ft_toggles open=””]

[ft_toggle title=”dir.bg” ] Заглавие: “Ученици регистрират касови бележки в игра на НАП”

Цитат: “Ученици регистрираха касови бележки за над 1 млн. лева от началото на играта на Национална агенция за приходите “Парола: Касова бележка“. За наградите – таблети, фотоапарати и игрална конзола, досега са регистрирани 152 хил. касови бележки, а над 11 000 фенове следят публикациите в страницата на кампанията във Facebook. Играта „Парола: Касова бележка“ е част от образователната кампания на НАП „Влез в час с данъците 2“ и има за цел да повиши информираността на младите за данъците и осигуровките.”

[/ft_toggle]

[ft_toggle title=”Blitz.bg” ] Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”pik.bg” ] Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”24chasa.bg” ] Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”vesti.bg” ]Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”novini.bg” ]Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”offnews.bg” ]Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”dnevnik.bg” ] Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”dariknews.bg” ] Заглавие: “Касови бележки за 1 млн. лв. регистрираха ученици в играта на НАП „Парола: Касова бележка”

Цитат: “Учениците могат да регистрират касови бележки до 31 май 2015 г. Колкото повече фискални бонове запише един участник, толкова по-голям е шансът той да спечели някоя от наградите. Стойността на покупката не е от значение. Важно условие е учениците да съхраняват касовите бележки, които регистрират до края на играта. Печелившите се определят на лотариен принцип.

Общо 110 учебни часа, посветени на данъците и осигурителните вноски, проведоха служители на НАП в 28 средни училища в цялата страна от началото на кампанията. До края на кампанията предстоят срещи с още близо 20 000 ученици.”

[/ft_toggle]

[ft_toggle title=”dnes.bg” ]Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”btvnovinite.bg” ]Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”fakti.bg” ] Заглавие: “Ученици регистрираха касови бележки за над 1 млн. лв. в игра на НАП”

Цитат: “Ученици регистрираха касови бележки за над 1 млн. лева от началото на играта на НАП „Парола: Касова бележка“. За наградите – таблети, фотоапарати и игрална конзола, досега са регистрирани 152 хил. касови бележки, а над 11 000 фенове следят публикациите в страницата на кампанията във Facebook.” [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”actualno.com” ] Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”trud.bg” ] Заглавие: “Ученици регистрираха касови бележки за 1 млн. лeва”

Цитат: “Колкото повече фискални бонове запише един участник, толкова по-голям е шансът да спечели някоя от наградите. Стойността на покупките няма значение. Участниците обаче задължително трябва да пазят бележките до края на лотарията. Играта „Парола: Касова бележка“ е част от образователната компания на НАП „Влез в час с данъците 2“. Целта е младите хора да получат повече информация за данъците и осигуровките.

Междувременно НАП съобщи, че на сайта на ведомството вече е публикувана данъчната декларация с баркод. Тя сама пресмята дължимия данък при въвеждане на данните за получените доходи, внесените осигуровки и ползваните облекчения.”

[/ft_toggle]

[ft_toggle title=”novanews.bg” ] Новината не е отразена [/ft_toggle]

[ft_toggle title=”bnt.bg” ]Новината не е отразена! [/ft_toggle]

[/ft_toggles]

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!