Струнен квартет Bond с 20-годишен юбилей и концерт у нас през март

Съвсем в началото на годината сме, а всички вълнуващи и интересни събития започват своята организация и определено ще запълнят годишния график с незабравими емоции.

Съвсем сигурно Пловдив си печели все повече световно и родно внимание с всички планирани културни и музикални събития. Европейската столица на културата привлече и вниманието на феноменалния струнен квартет Бонд и така на 27 март 2019 г. ще можем да се насладим на един фантастичен концерт в комплекс С.И.Л.А. от 19:00 ч.

Ден по-рано, на 26 март, Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело) ще зарадват и софийската публика с концерт в зала 1 на НДК от 20:00 ч.

Обявен за най-успешния струнен квартет в историята Бонд без съмнение е уникално преживяване, което ще се впише ударно в музикалната програма за годината.

Британско-австрийският квартет е с продажби от над 4 милиона плочи и за 20-годишната си кариера момичетата имат 56 платинени и 15 златни диска в световен мащаб (включително във Великобритания, САЩ, Австралия, Япония, Белгия, Франция, Унгария, Италия, Швеция, Хонг Конг, Индонезия, Малайзия, Сингапур, Корея, Тайван, Тайланд, Колумбия, Мексико, Нова Зеландия, Канада, Австрия, Чехия, Гърция, Норвегия, Португалия, Швейцария, Филипините и Чили). Безспорните им успехи и многомилионната публика са доказателствата за гигантския талант на красивите момичета, които приковаха огромно внимание върху себе си заради нечуваните до този момент интерпретации на класическа музика, примесена със съвременна поп и денс музика. От тогава те се превръщат в емблема и пионери на кросоувър течението.

Е, нищо друго не ти остава освен да запазиш още една дата в календара и да отброяваш времето до 26 март. Както се казва – то не остана, така че организирай твоята фантастична вечер с хубава музика и много позитивни преживявания!

_____________________

Билети за концертите на BOND в София на 26 март и в Пловдив на 27 март вече могат да се открият в мрежата на Ивентим – България в цялата страна и както и онлайн, както и в Билетна каса НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!