Правителствата на прехода

Вчера встъпи в длъжност седемнадесетото и пето служебно правителство на Прехода. 17 правителства за 27 години и все още сме в Преход. Власт дадена, власт загубена, власт върната, власт проиграна. Доверие дадено, доверие загубено, доверие върнато и доверие изиграно. Ние сме недоволни – правителствата се чустват неоценени. Преходът, превърнал се в мръсна дума, продължава с пълна сила. До вчера 16 правителства ни качваха на влака и ни оставяха на гара-следваща до Прехода. Идваха с надежда и си тръгваха с хули. И все пак – кой се справи най-добре?

[socialpoll id=”2416144″]

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

1 Коментар

 1. „Преходът” се осъществява при неправилно управление на паричната система и при условия на тази държавна грешка политиците са със съдба на жертви, защото те колкото по-добре работят да помагат за реализирането на икономически растеж, толкова по-силен потенциал за множество стопански кризи възниква и техния провал е по-голям.
  Политиците нямат вина, че са жертви при сегашното прилагане на неправилно управление на паричната система.
  Наличната държавна грешка подсигурява злини за всички, включително за политиците.
  Все още обществеността не зачита това вредно поведение и болезнените злини се уголемяват. При тази държавна грешка е невъзможно спасение от злини.
  Същественото за спасение от актуални злини е какво (неправилно или правилно) управление на паричната система се прилага.
  При запазено неправилно управление на паричната система – злините се уголемяват.
  За устойчив обществен просперитет е необходимо правилно управление на паричната система.

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!