Благотворителна изложба представя многоликия Дейвид Бекъм

От днес до 10 март в Лондон всички любители на фотографията ще могат да разгледат изложбата “David Beckham: the man”, която представя в снимки различни периоди от живота на популярния футболист. Изложбата ще завърши с търг, на който ще се продават фотографиите с една от “иконите на съвременната мъжественост”. Събраните средства ще бъдат предоставени на две фондации – Уницеф и “Positive View Foundation (Фондация в подкрепа на фотографията), с блатоворителна цел.

“Дейвид Бекъм е олицетворение на съвременния мъж, неговата слава излиза далеч извън спортната му кариера”, заявява Кейти Адлър, куратор на изложбата. И допълва: “Освен един от най-популярните футболисти в историята на английския футбол, Бекъм е посланик на добра воля на Уницеф от няколко години, човек с голямо сърце, който участва в множество благотворителни инициативи, магнит за фотографите… Тези снимки са разказ за живота и позицията, която той заема в съвременната култура.”

Снимките, включени в изложбата, са направени от някои от най-популярните имена в съвременната фотография – Ани Лейбовиц, Крейг Макдийн, Дейвид Симс.

Галерията включва някои от най-добрите фотографии от изложбата:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!