Kолко ли е страшна тайната или колко ли е голяма сумата?

Факт: “Делян Пеевски беше с неприятна външност, затова не го харесваха хората”, това заяви днес проф. Близнашки пред журналисти, като допълни, че всъщност е протестирал не заради Пеевски, а заради промените в Закона за ДАНС, които прекроили изискванията. “Това означава политизиране на ДАНС, което е абсолютно недопустимо”, аргументира се новият съветник на ДПС.

Размисъл: Защо ли проф. Близнашки продължава да се самоунижава публично? Kолко ли е страшна тайната или колко ли е голяма сумата, които го карат да продължава да досъсипва имиджа си публично? Ето така се погребват имена, кариери и дори институции (все пак Близнашки беше и премиер). Но по-страшно е, че така се погребват и надеждите ни, че можем да се справим с модела #Кой.

#Кой продължава да плаши, да купува, да манипулира, да мачка, да убива мечти и надежди.

Професоре, можете ли да гледате студентите си в очите? А дъщеря си? А “моралната полиция”, с която се снимахте усмихнат по площадите?

Кога сте истински, професоре? Когато сте комунист, или либерал, или демократ? Когато в началото на годината одобрявахте съдебната реформа или сега, когато сте неин върл противник?

Вие имате приятна външност, професоре. А дали ви харесваме? Огледайте се в огледалото и там ще видите Пеевски!

*Снимка: БГНЕС

Сподели с приятели!Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0

Вашият коментар

*

Уеб сайта използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!