David Ma, който храни въображението с впечатляващи идеи

Всички почитатели на вкусната храна знаят, че хубавият вид и представянето са не по-малко важни от вкуса. Често в ежедневието си пренебрегваме малките удоволствия от това да подредим и красива трапеза, но пък при всеки удобен случай, времето отделено за декориране и подреждане е специален момент и носи истинско удоволствие.

Ако има някой, който може да направи храната известна и да ви я покаже по зашеметяващ начин, то това несъмнено е David Ma – едно име, което е изключително популярно в кулинарните среди заради смесицата от забаление, стил и харакер, които демонстрира в заснемането и представянето на малки, вкусни вълшебства. Уникалният подход на Дейвид към храната се дължи до голяма степен на наученото от него в страхотната му кариера. Започва като стилист на храна, минава през няколко от най-големите творчески агенции в света и започва да възпитава в себе си интересен и нестандартен поглед и безкомпромисно изпълнение на креативните си идеи. С всеки свой проект той търси изненадващи и уникални начини, по които да представя различни храни от цял свят. Последната му работа представя няколко кратки видеа – оригинална поредица от “филми”, сякаш режисирани от едни от най-големите имена в киното като Wes Anderson, Michael Bay, Quentin Tarantino и Alfonso Cuaron. С поредицата той събра над 10 милиона гледания в своя канал в Youtube и отново остави публиката си впечатлена от работата, идеята и изплълнението.

Сега ти ги показваме, защото наистина са прекрасни и забавни, носещи стила на великаните в киното. Дано се забавляваш и ти!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!