Гледаме документалния филм “ЕЙМИ” в клуб “CITY STAGE” на 23.03.19

Ето едно събитие, което наближава и съвсем няма да е за изпускане!

В събота, на 23.03, София Филм Фест и клуб “CITY STAGE” съвместно организират специална прожекция на документалния филм “ЕЙМИ” – изключително личен поглед към живота на един от най-оригиналните и вълнуващи музиканти, записал името си към фаталния клуб “27”. Творбата на майстора на биографични филми Асиф Кападия има над 44 номинации и 50 награди, включително Оскар и БАФТА за най-добър документален филм и Грами за най-добър музикален филм.

Уникалният талант на Ейми Уайнхаус привлича вниманието на целия свят. Чист джаз артист в най-автентичния смисъл, тя пише и пее от сърце, използвайки музикалната си дарба, за да анализира собствените си проблеми. Комбинацията от суровата ѝ искреност и страхотен талант води до едни от най-разпознаваемите и обожавани песни в наши дни. Уви, безмилостното медийно внимание се фиксира върху проблемните връзки на Ейми. В резултат на глобалния ѝ успех животът на Ейми започва да се срива. Като общество ние празнувахме страхотния ѝ успех, но когато се проваляше, бързо я съдехме. Талантът, който беше нейното спасение, се оказа началото на нейния край…

След прожекцията, ще продължим с Грууви Мууви афтърпарти – музикална селекция от ГУРКО (замесен в Анимационерите, МФортно Диско, Dance-Cop-Ter).

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!