Фермерски пазар Оборище – сезон Пролет

Защото е безкрайно удоволствие в топъл, пролетен ден да посветиш малко от времето си в пазаруване на всичко нужно за здравословно съществуване от прясна и свежа продукция на родни производители. Затова обръщаме внимание на едно събитие, за което те приканваме да разчистиш място в натоварения график – Фермерски пазар Оборище – сезон Пролет ще се разпростре в три различни дати и все някъде трябва да успееш да се вместиш.

31 март, 21 април и 19 май, всеки път в неделя, от 11 до 18 ч. в началото на ул. Оборище, зад храм-паметника Ал. Невски ще можеш да намериш най-доброто от местни познати и нови производители от цялата страна! Също така ще има арт зона и козметика, традиции и занаяти, музика и тематични работилници за малки и големи.

Организаторите в партньорство със Столична община и Общинско дружество “Пазари Юг” за поредна година обединяват усилия, за да променят схващането, че пазарите са само търговия, като ти покажат, че всъщност са културно-социално явление, туристическа атракция и ежедневна необходимост за хората в града.

Следи още за събитието и бъдещите инициативи във Facebook.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!