Фотографиите на Sujata Setia – светлина, любов и много емоция

Вярваш или не, любовта може да съществува дълго, силно и побеждавайки времето. Има едни хора, които някак, пасвайки си пренареждат и вселенската енергия, като възцаряват доброта и любов и докато ги гледаш си казваш, че безсмъртието съществува само под формата на вярната, отдадена и силна обич.

От няколко години основателката на But Natural Photography – Sujata Setia фокусира работата си върху заснемането на семейства и новородени. Скоро след като започна да прави семейни портрети, осъзна, че бабите и дядовците често отсъстват от тези снимки. Тогава тя създаде поредица от снимки, които бяха посветени на възрастните двойки, в ролите си на спътници в живота и любящи баби и дядовци.

За да запази изцяло магията на уловените моменти, лондонският фотограф избира само двойки от реалния живот. Макар някои от снимките да са режисирани, тя споделя, че зад всяка една стои дълбоката история на хората и техния общ живот, като най-любимата част са имено разказите, които тя обича да слуша и после да ги преразказва чрез емоцията на изображенията.

Setia силно вярва, че любовта се крие и в моментите от ежедневието, които понякога не изживяваме пълноценно и се опитва да напомни за малките скрити съкровища, които всеки един ден ни подарява като възможности и моменти с близките. Семейството е дълбок корен и всяко ново начало с появата на нов живот е уникален момент, който тя също “запечатва” чрез връзката на децата с техните баби и дядовци.

Сериите са много пъстри, слънчеви и топли. Точно такива, каквито са и емоциите, които пресъздава. Вижте ги!

 


Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!