“Islandia” – 2:36 минути разходка в рая

Черни плажове, огромни пещери, пищни природни пейзажи, величествени планини и северно сияние за разкош в “земя на огън и лед”. Разбира се, Исландия. Парче рай на земята, което е побрало в себе си разнобразни природни феномени и могъщи пейзажи, които несъмнено остават човек безмълвен.

Съвсем не една или две причини можем да изброим, за да посетиш острова, но най-добре да ти покажем малко от него, чрез краткия филм на руския фотограф Vadim Sherbakov, който от първия кадър зашеметява с гледка и мащабност.

“Islandia” е филм, който омагьосва под звуците от музиката наLuke Atencio и Ryan Taubert и пейзажите, които заснема фотографът Vadim Sherbakov със своя дрон DJI Mavic 2 Pro.

Отдели си малко време и се наслади на няколко страхотни минути, в които ще се транспортираш мислено над безсмъртни, приказни гледки на сурова, естествена природа, бързи водопади, криволичещи реки и главозамайващи планински масиви.

Ако се доверяваш на фотографа да те разхожда из повече фантастични места, тогава не забравяй да го последваш във Vimeo и Instagram.


Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!