Какво да очакваш от КНИГАТА през този уикенд

Уикендът наближава и те съветваме да не се поддаваш на лошо настроение покрай задаващото се лошо време. Има достатъчно причини да се усмихнеш с един чадър под ръка и да набалежиш интересните места и събития, които да разнообразят ежедневието и да внесат малко цвят в иначе посивялото и студено време.
Подсказваме ти с малко идеи от КНИГАТА, другото оставяме на теб!
ул. Г.С.Раковски 193
23.02. 20:00
Класическият китарист Kostadin Landzhov е Perpetuum mobile в авторския проект “Акустични истории”. Музиката го среща с Милена Младенова и Румен Бобошевски, сериозно повлияни от чистата форма рок музика. На сцената контрастните им музикални предпочитания се редуват с динамичен вокален микс. Пъстрата музикална картина е “нарисувана” с акценти от келтската музика от XVI век, музиката на Beatles, Depeche Mode, The Kills…Феноменално е как на сцената се получава еднородно акустично звучене.
Вход: 10 лв
Телефон за резервация: 087 646 4000
__________________
24.02. 11:00
“Приказка с палачинка” ще ни срещне с един необикновен герой – Хоботчо. Как започва неговата симпатична история? “Някога, някъде, в едно градче живеели задружно симпатични хора. Всички те много си приличали. Само едно същество се различавало от тях – Хоботчо. От всички жители на градчето единствено то имало хобот. Всяка сутрин той отварял вратата си, излизал на прага и запявал своята песничка.”
Откъсите ще чете актрисата Николета Миланова.
След историите за Хоботчо, децата ще се забавляват, рисувайки свои приказни илюстрации.
Цената за дете е 12 лева и включва палачинка и сок.
Събитието “Приказка с палачинка” е подходящо за деца на възраст от 4 до 10 години.
Задължително присъствие на родител.
Резервация на телефон 087 646 4000
__________________
26.02. 20:00
Acoustic Soul са майстори на незабравимите музикални пътувания. Неочакваните преливания от един стил в друг са запазената им марка. Какво ще изпълнят в Книгата / The Book? Непредсказуеми джаз импровизации със “специални подправки” – лудешки френски суинг, чувствени акорди на забравата на Астор Пиацола, горещи ритми на Пако де Лусия…
Групата Acoustic Soul съществува от края на 2010 и за няколко месеца музиката им завладява почти всички клубни сцени в страната.
Илко Градев Elijah Saint – акордеон
Иван Стилянов – китара
Petar Yordanov Buny– перкусии
Alex Atanassov – контрабас
БИЛЕТ: 10 лева
ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ: 087 646 4000
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!