Не подкрепяй пропагандата! Вредна е за мозъчните клетки

“Какво прави жената, когато е пияна? Вижте първите 30 неща!” Много полезно четиво, обогатяващо, развиващо интелектуалния потенциал. Почивни дни предстоят – това е своеобразна подготовка. Да си знаят жените, а и половинките им, кои ще са първите неща, които ще направят в нетрезво състояние. Но всъщност, цялата беля идва, че подобни статии са дело на странен вид “журналистика”. Очевидно и хората, пишещи подобни текстове, не са в най-трезвото си състояние и резултатът е налице.

“Николетке, колко пъти му свирна на Роналдо? Елизабет Втора ряпа да яде, да живее Николет Първа”. Медиите първо налагат подобни жени като модели за подражание, всеки ден ни занимават с техния бит, интимни детайли от живота им и статусите им в социалните мрежи, правят ги “звезди”, а после са страшно възмутени, че тези момичета са толкова популярни. Ами, Вие ги направихте известни, драги! Да не говорим, че езикът, с който си служите, е не по-малко неприятен, грозен и вулгарен от поведението на жени като Николета.

“Как да се сдобием с устните на Скарлет”. Как пък никой никога не се запита: “Как да се сдобием с интелектуалния “багаж” на Умберто Еко, например?! “Не става само с устни, трябва и акъл”. За разнообразие, нали.

“Има ли някой в МВР? … или да го закриваме?”, питат разни сайтове. А ние се чудим: Останаха ли читави, обективни медии? Или да ги бойкотираме?!

*В текста са използвани цитати от: pik.bg, blitz.bg, retro.bg, bultimes.com
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!