БоНба! Атрофирали мозъци

“По-умен ли си от останалите! Ето как ще разбереш”, предлагат безплатен интелектуален тест медии. Ние предлагаме по-лесен, но сигурен начин за проверка на умствените способности. Със сигурност си по-умен, ако не четеш това:

“Ето КОЙ дърпа конците на Папата! Обладан е от ЗЛИ СИЛИ, вози се с ДЕМОН!” Не знаем как се коментира подобно заглавие, май само изводът е ясен – повечето ни медии “са обладани от зли собственици”. Очевидно сред нас живеят хора, които са способни да “сътворят” такива заглавия и наричат това “работа”.

“Расовото смесване – гибел за човечеството”. Страхувам се, че някои “медии” са по-пагубни за човечеството…

“Чисто гол мъж падна от 3-ия етаж, бягайки от съпруга на любовницата си (ВИДЕО)” Ох, добре, че има и видео, за да изгледаме целия сеир в детайли. “Човекът нямал време да си обуе гащите”, разкрива още подробности статията. Каква важна информация, какви разкрития, какви новини “произвеждат” български медии!

“Яжте на тъмно, за да отслабнете – съветват учени”. Няма нужда от спорт и балансирано хранене – това са отживелици, просто гасете лампата!

“Венелин Петков и Гена Трайкова крият лична драма (Истината за раздялата им)”. Историйките от типа “богатите и известните също плачат” не се ли изтъркаха много отдавна? Защото, ако още имат почитатели, скоро ще започнем да опровергаваме еволюцията…

*В текста са използвани цитати от: bradva.bg, budnaera.com, blitz.bg, pik.bg, trud.bg, razkritia.com

 

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!