Има срамна работа!

“Учен не се е къпал 12 години. Все пак си мие ръцете след тоалетна.” Колко “ароматна” новина ни поднесоха медиите ни. Може би защото и на тях хигиената не им е силна страна. “Кели е на плажа”.  Сензационно! Кой ходи на плаж през лятото?! Както сме я подкарали, скоро новините ще гласят: Ганка е в тоалетната. Пенка чете вестник. Минка яде ябълки. Все “екслузивни” заглавия.

“Има ли шкембе и паласки Валери Божинов? Вижте тези снимки и преценете сами!” И задачи започнаха да ни поставят вече. Ами я раздайте и по един кантар и сантиметър и да почнем да ги теглим и мерим публичните личности. Щото е много важно. Обществото би живяло в безпросветна тъма, ако не разбере дали, аджеба, Божинов има шкембе и паласки.

Знаем, че е по-лесно да се оправдаваш с читателите си. “Ами това се чете” е универсално оправдание за всички пишещи подобни безумия. Въпрос на личен морален, етичен и интелектуален избор е дали да пишеш или не такива статии. Този, който е измислил израза “няма срамна работа”, явно не е чел жълти вестници.

*В текста са използвани цитати от: blitz.bg, hotnews.bg, lifestyle.bg
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!