Няма лек! “Ке си скина сутиено и ке се ма’ана от тойо живот”*

Много рядко четем малките букви в договор с банка, мобилен оператор или застраховател, но почти никога не устояваме на заглавие “Янки чупи крак в секс с кон”. След време установяваме, че сме в ролята на американца в заглавието – хем онодени, хем с други щети или вреди. Ама акъл не ни иде!

Парите не ни стигат – за нищо! Но само да зърнем заглавие “Хит на пазара! Пуснаха крем, който връща девствеността!”, и борч ще направим, ама ще си купим. Ако не този за девствеността, поне нещо за отслабване, бръчки, косопад или хемороиди. Може да сме бедни, ама като накупим тоя всичкия илач, поне временно живеем с усещането, че сме красиви, слаби, дългокоси, опнати, със здраво дупе и най-вече честни за пред свекървата. Стига да не ни се падне някоя “Свекърва развяла окървавена нощница и издънила невръстните младоженци от Козлодуй”, че и тия пари отидоха на вятъра.

Бомби в Сирия, бомби в Ирак, бомби в Украйна, бомби в редакции, гари, летища… На кой му дреме? Всичко това е далече от нас. Виж, как да не се притесним за родната звезда – “Бомбите на Кучкова изгоряха! (Блондинката става нудистка)”. И ние сме изгорели отвсякъде, но четем ли четем за неволите на хайлайфа. Гледай даже какви думички на английски научаваме покрай тия истории.

Нивото на образованието паднало. Голем праз! Важно е, че „Полов член се издига над Стрелча”. Това е балансът в живота – едно пада, друго се издига. Въпросът е винаги да има протести, да покажем гражданска позиция, да се учим от чуждия опит. Ето в Австрия, например, „Опашка пред публичен дом! Труженички протестират с безплатен с*кс”. Добре, че не са организирали контрапротест. Ей го, тук и протестиращи са скъпи. Поне така ги обявиха – платени. А пък дали и тук труженичките няма да излязат на протест? Ами ако останат без работа? Глей к’во пише в медиите: “Христо Сираков се зарече: Край с курвите!”. Само тия не бяха протестирали.

Културата? Ооо редовно ни информират за културните дейци – “Азис изригна: Фънки е каца с лайна!”, “Режат носа на Фики Стораро” и “Снежина Петрова се лиже с адвокатка”. Кеф ти музика, кеф ти тЯтър. А пък журналистически език и стил да искаш? Направо разкош!

Нацията ни страда от неизлечимо заболяване и се нуждае от спешно лечение! Търси се хирург, който да изреже тумора “жълта преса”!

 *Репликата е от разговор между две млади жени.

Цитираните заглавия са от trud.bg, pik.bg, blitz.bg, hotarena.bg, в-к. Уикенд
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!