Предизборно обещание: слънце, плаж и dolce vita. “вЕрвайте ни!”

Зимата се опитва да се завърне. Навън е сиво, студено и тъжно. Предизборната кампания е в разгара си и политиците се надвикват из телевизионните студиа. И на това крещене, съчетано с език на омраза и народняшки мъдрости, му викат, за благозвучност, дебати. Щото трябвало да направим информиран избор. А всъщност от сутринта ни облъчват със злоба и състезание по най-изнервящ фалцет. С една дума – не е най-доброто време в годината. Депресии дебнат отвсякъде. А и хората някак сме склонни да си мечтаем да сме точно там, където не можем да бъдем в момента. Да бленуваме нещо и някой, което не можем да имаме.

Ние не правим изключение. Казват, че трябва да изричаш мечтите си на глас. Да ги визуализираш. За да се сбъднат. Какво можем да си мечтаем в този мрачен, студен ден. Ден като оголен клон. Плажове, разбира се. Фини пясъци, море, слънце, топло време, спокойствие, безкрай, книга в ръка, коктейли. Толкова ли много искаме? 🙂 Дано който трябва да ни чуе. Прилагаме и снимки на 10 от най-красивите плажове по света. За по-добро визуализиране 🙂

И понеже се намираме във време, през което всеки обещава всичко на всички, ето го нашето обещание: ще ви стане топло на душата, ще се усмихнете и да, ще се откъснете от реалността. Обещаваме ви dolce vita 🙂 Само разгледайте снимките!

10. Порто Кацики, Гърция:10

9. Алгарве, ПортугалияAlgarve-696x420

8. Сабах, Малайзия8

7. Мавриций7

6. Бодрум, Турция6

5. Менорка, Испания5

4. Малдиви4

3. Самоа3

2. Уакатоби, Индонезия2

1. Линапакан, Филипини1

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!