Медии за светъл поглед в бъдещето

Иска ми се интервюта на министри, а и на самия премиер, да не стоят редом до заглавия като „10 сигурни признака, че сте вещица” и „Страхотия! Хората мутанти вече са сред нас”. Не знам по-унизителен начин правителството да се бори за опростачването на народа от легитимирането на медии, доставящи ни грозни, пошли, измислени, та дори просташки новини.  Същата медия ни информира, че „НЛО взе акъла на семейство във Филаделфия”. Да не би същото НЛО да е прехвърчало и над правителствения ПР?

Да, наистина съм в потрес, че децата ни четат и гледат „ПОТРЕС! Николета гали най-милото си (Много скандална снимка)” и „Много яка гледка! Вижте бившата на Дани Кики и Никола на Емануела по прашки!”. Но пък съм убедена, че това ще им помогне на матурите. Ако ли не, то поне могат да впечатлят някой работодател на интервю за работа с познанията си за Дани Кики, Никола и Емануела. Защото признавам си, нямам никаква представа кои са тези герои, заслужили медийно присъствие.

Мисля днес да блесна в разговорите, защото съм надлежно информирана, че „Крава-крокодил се роди в Тайланд” и че „По анцуг и джапанки Слави пилее хилядарки за вечеря в скъпарски ресторанти”. Представяте ли си как ще изглеждам на среща с клиент, ако не съм компетентна по тези толкова важни за обществото теми. Ужас!

Но поне съм спокойна, че има възмездие за всичко, защото „Огромно НЛО разби база на ИД в Сирия и попадна на ВИДЕО, заснето от турското военно разузнаване” и „Кръв в съда! Педофил се изкорми по време на процес срещу него”. Найс, а?

Такива ми ти работи стават по света и у нас. Важни, красиви, смислени!

Как бих преживяла деня без тази информация? Вярвайте ми – чудесно! И запомнете 20 минути четене на подобна информация на ден, ви отнема 5 дни на година. Така ли си прекарвате отпуската си?

Използвани са заглавия от: pik.bg, blitz.bg, bnews.bg и hotarena.net
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
165Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!