#ПрочетиМи се пренася и на софийска сцена

Литературният проект #ПрочетиМи, напуска бургаските брегове и се пренася на софийска сцена, за да запознае публиката с нови, неподозирани, скрити и вече не толкова скрити таланти в писането на поезия. Досега културният клуб HashtagSTUDIO в Бургас побираше всички желаещи да се включат в инициативата, но от фервуари 2019 г. те ще могат да се изявят и на софийска сцена. 

Събитието “#ПрочетиМи – лична поезия” ще се случи в НДК, литературен клуб “Перото” на 19.02.2019 г. и отново ще има за цел да разгърне дарбата на всеки, пожелал да се включи със свои творби. И, както талантът не познава граници, така и във възрастта няма ограничения – всеки, който желае може да се включи с три стихотворения като бъде готов и да се открие пред публиката с кратък разказ защо, откога и за какво обича да пише. Организаторите приветстват с добре дошла и всяка история около създаването на стиховете, защото са още по-искрени, емоционални, забавни, трогателни и изобщо… красиви, лични истории.

Всеки, който иска да предизвика себе си и да надмогне притеснението от голямата сцена може да се включи като изпрати предварително творбите си на hastagprochetimi@gmail.com и попълни формуляр за участие, който може да намери ТУК. 

Поредността на излизане на сцената се дава на случаен принцип, а участниците се уведомяват предварително.

Една от особеностите, които могат само да мотивират всеки, който все още се колебае, е че вечерта е с фиксирано време и възможност само за 15 души, които да представят произведенията си.

Жури от 3-ма писатели ще оцени всички участници като общият сбор от оценките ще формира крайната, а тримата с най-висок резултат ще бъдат включени във втората стихосбирка на #ПрочетиМи.

Успех на всички, желаещи да се включат, а на останалите, които просто ще се насладят на вечерта – един зимен вторник, отдаден на вино и поезия, може да звучи само като сбъдната мечта. Не пропускайте. Входът е свободен.

_________

Още информация за събитието може да следите на страницата във фейсбук.

А междувременно може да си припомните разговора ни с Весела Славева за проекта и разни други неща… 

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!