Да сключиш брак със себе си

Бяла рокля, бонбони, разрязване на тортата, хвърляне на букета, семейство и приятели. Лаура Мези, 40-годишен фитнес инструктор в Лисоне, Италия, организира своята традиционна сватба. С изключение на една “малка” подробност: младоженецът липсва.

“Аз съм първата самотна булка в Италия.  Идеята ми дойде преди две години. Казах на роднини и приятели, че ако до навършване на 40 години не открия сродната си душа, ще се “омъжа” сама. Твърдо вярвам, че всеки от нас трябва първо да обича себе си. Мога да живея в приказка и без принц. Ако утре срещна човек, когото да обичам, ще съм щастлива, но животът ми и щастието ми не зависят от идеята да срещна подходящия мъж на всяка цена”.

1

2

3

Лаура организира сама церемонията на мечтите си. На ръката й вече е и сватбеният пръстен. Планирала е и меден месец – в курорта Марса Алам на Червено море. “Обещах си да се обичам цял живот и да се радвам и да се грижа за децата, с които природата ще ме дари”.

“Семейството и приятелите ми много се радват за мен. Включително и брат ми, който първоначално беше много скептичен към идеята. За да направи нещо подобно, човек има нужда от подкрепата на хората около него. И най-вече да не се съобразява с чуждото мнение.  Щипка лудост също е задължителна”, споделя Лаура.

4

5

6

7

8

9

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!