SecondHome – малкият рай за любителите на споделените работни пространства

Споделените пространства за работа, както по света, така и у нас, стават все по-модерни и предпочитани. С интереса към тях бързо нарасна и развитието на концепцията, интериорните и пространствени решения и удобствата, които могат да се предлагат.

Последното място, на което се натъкнахме, за съжаление е далеч от нашите географски ширини, но пък е нещо повече от зашеметяващо, райско кътче, което няма как да не ти покажем.

Проектирано от испанските архитекти от студио SelgasCano, работното пространство в Лос Анджелис се появи на мястото на съществувал някога паркинг в Холивуд.

SecondHome – както се казва пространството, се разполага на площ от 50 000 квадратни метра, върху които са посадени 6500 дървета и растения на около 700 тона почва. Иначе казано – SecondHome се превръща в най-гъстата градска гора в Лос Анджелис, която приюти 112 местни животински вида. Освен всичката буйна растителност и зеленина наоколо, архитектите са успели да поместят и място за заведение и библиотека, както и открита, малка градина за публични събития.

Coworking-ът съдържа 60 офисни пространства, които се простират до една от емблемтичните сгради, проектирани от известния архитект Paul Revere Williams през 60-те години, когато той е сред основните имена, които определят архитетурната естетика на Лос Анджелис.

Ето в този малък рай ни се иска да работим и ние! Засега у нас не разполагаме с такъв, но пък ако си любител на споделените пространства, то значи КО-ОП е едно от онези, които задължително трябва да посетиш!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!