Social Crush правят събитие с коктейли и народна топка

Детска свобода, бохемска душа и коктейли с босилек – така изглежда неделята в очите на хората от Social Crush

Розовият им флаер ни кани на 15.09. да се върнем в детството с една игра на „Народна топка“, а после да си припомним и сладостта от (отдавна) навършеното пълнолетие с няколко свежи коктейлa. 

Локацията? – Под сянката на дръвчетата в симпатичния парк на „Sofia Tech Park“, където ще ни очаква игрище за „Народна топка“, бар  – на чело с майсторите на Nomad Barman и бохемска chill area. За удобството на гостите и участието на всеки желаещ в играта ще се грижат прекрасните хостеси от „Promote.me.“.

Организаторите искат да дадат пример как се провежда едно такова outdoor събитие в унисон с природата, затова „Народна топка – Bye Bye summer edition“ ще бъде Plastic freе!

Това е първото от серията тематични събития на бранда, които ще се провеждат на различни локации из целия град в три основни направления – food and beverage, arts, activities, както и техните хибриди. Всяко едно събитие е ексклузивно, ситуирано на специално подбрана локация, с интересна, вдъхновяваща тема. Предстоят workshop-ове, готварски курсове, музикални изпълнения, изложби и много други внимателно моделирани за градския човек събития. За да се запази интимното и специално звучене, ивентите са предназначени за определен брой хора, в зависимост от мястото и тематиката, затова ви съветваме да следите ъпрейтите им.

Social Crush интегрира един нов, алтернативен и интересен начин за прекарване на свободното време, чрез който човек преоткрива както града, така и себе си. С внимание и отношение към детайла, „the new kids on the block“ ви приветстват на серията си от бутикови градски преживявания. 

Бяхме забравили колко бяха яки летните вечери, в които играехме народна топка, така че мислим да отскочим. Комбинацията с коктейли прави нещата още по-интересни и нямаме търпение да видим какво са ни забъркали от Social Crush този път.

Повече инфо за събитието може да намерите ТУК

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!