Фабрика за мечти

Да продадеш 21-годишния си автомобил не е е лесна работа. Но може човек да има повече късмет с продажбите, ако има въображение. Сценаристът и режисьор от Лос Анджелис Макс Ланмън създава красиво и забавно видео, за да успее да продаде произведената през 1996 година кола на годеницата си. Видеото се разпространява вирусно, а автомобилът става толкова популярен, колкото едва ли собственик на толкова стара кола някога си е мечтал.
Пет дни след като превозното средство е качено в eBay наддаванията за автомобила достигат до 150 000 долара, при 5 600 долара начална цена(кратка справка в сайтове за коли в Лос Анджелис показва, че коли от този модел кола, на 21 години се продава за около 1500 долара), а видеото достига до 4 милиона потребители на онлайн аукциона. Налага се от eBay да прекратят търга, поради “необичайната активност на наддаването”. “Очевидно някой в отдел “Измами” на компанията не е знаел за историята и за видеото и не е могъл да повярва, че кола, произведена през 1996 година, може да достигне сума от 150 000 при наддаването и затова е отменил търга”, разказва Ланмън. От компанията са му отговорили официално, че не могат да възстановят първоначалния търг, така че двойката трябвало да пререгистрира автомобила.
“Това определено беше неочаквано за нас, но вярваме, че всичко ще свърши добре. Ние сме толкова благодарни за всичко, което се случи, благодарение на видеото и рекламата. Чувството наистина е невероятно.”
kola

kola1

kola2

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!