Танц с вълните от една истинска легенда в сърфирането

Тя влезе в историята на женския сърф безпощадно и безкомпромисно.

На 17 години се гмурка в дълбокото, състезавайки се вече на световните турнири като истински победител. И като такъв си тръгва след почти всеки един. Тя е австралийката Стефани Гилмор. 2018 година за нея беше повече от успешна, след като вече имаше 6 световни титли зад гърба си и купища други награди от турнири. През изминалата година обаче, тя се изравни със сънародничката си Лейн Бийчли със седмата световна титла при жените. Така двете държат рекорда в момента.

За нея казват, че и без славата и огромната популярност, би се чувствала все така добре в кожата си. Все така добре сред вълните. Просто, защото това е целият й свят. Още откакто е на 10 години. Вече на 30 тази страст е донесла и фантастичните й успехи, за които няма нужда нито да говори, нито да се хвали.

“Вътре в бурята” може да се гмурне само Стефани. И само тя може да изтанцува всяко движение върху вълните плавно и нежно. И го прави. В един филм, заснет от Джон Франк, който показва два дни във водата през розовите очила на винаги веселата Стефани Гилмор.

 

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!