Тазгодишното коледно видео на Passion Animation Studios и какво послание ни предава

Не мога да определя дали декември е месецът, в който най-силно потъвам в размишления за постигнатото дотук, целите, поставените задачи и т.н. предновогодишни мисли, но определено е един от периодите в годината, когато най-много се оставям да повярвам в чудесата и осъзнавам колко необходимо е да мечтаем.

Не искам да опаковам чувствата си с клишета за коледния дух, вярвам, че на света може да се гледа по различен начин, по хубав начин и то целогодишно. Добротворството, благотворителността и подкрепата също не са подвластни на сезони, така че магията може да се случи повече от веднъж, стига да сме повярвали.

Традиционно, всяка година по това време се появяват и онези фантастични кратки филмчета и реклами, които се надпреварват да разкажат вълнуващи, приказни истории, в които да повярваме и ние.

За мечти, увереност и любов се разказва и във филмчето на лондонското продуцентско студио Passion Animation Studios, което миналата година ни стопли душите с малкия таралеж Хенри. Сега героите са две малки пчели с големи мечти, които търсят смели решения за сбъдването им, докато накрая едно малко чудо им помага. Любов.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!