Сладкарски шедьоври

Жените изпадат в различни настроения. Шоколадът е подходящ за всяко едно от тях.“, гласи една много вярна мисъл, която четем и споделяме, кимащи за съгласие. Изобщо… сладкото, пък било то и не само шоколад, си е истинско душевно спасение, наслада и искрена любов. От тази любов към сладкарстовото и изкуството, премесена с талант и изкусно небце, улавящо най-фините, съвършени вкусове, се ражда пекарната Kalabasa. Е, тя не е прегърната в красивите малки, софийски улички и за да й се насладиш трябва да се разходиш до Москва, но пък всички чудеса на сладкарството, които се случват там, нямаше как да не ти ги споделим.

Навярно вече ти се е случвало да видиш из социалните мрежи десетки фантастично украсени торти и сладкиши. Тортите на Kalabasa обаче са нещо наистина впечатляващо. Вдъхновени от художниците и изкуството като цяло, създателите на тези торти правят нещо наистина прекрасно!

Веднъж, ако ги видиш, няма как да ги объркаш и занапред. Покрити с изваяни, захарни щрихи, изработени от шоколад и после оцветени, всички десерти са много запомнящи се и визуално, вярваме, и като вкус. Тортите на Калабаса показват интереса на сладкарите към неконвенционалните декорации на сладкиши. Декорацията винаги е артистично подредена, украсена с “бояджийски” пръски и пресни плодове.

 

Разбира се, всеки десерт е съобразен с определена цветова гама и както при картините, така и при тортите – няма две еднакви!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!