Силата на малките жестове

Даниел е на 7 години. Той страда от муковисцидоза – тежко генетично заболяване, което засяга най-много белите дробове. Други увреждания са забавен растеж и ниско тегло.

Преди седмица, въпреки крехката си възраст, Даниел понася много тежки думи от друго дете в училище. То му казва, че “всички деца с това заболяване умират”. След тази случка, Даниел има нужда от подкрепа. Затова майка му Вики Кейт решава да публикува негова снимка в Instagram и да тагне любимия му актьор – Робърт Дауни Джуниър, който влиза в ролята на “Железния човек” в поредицата Марвел. Жената се надява, че звездата от поредицата ще отговори и ще зарадва Даниел.

envy_coatings

Отговорът на Робърт Дауни не закъснява и е повече от страхотен. Актьорът се снима, облечен в костюм на Тигър от “Мечо Пух”. Освен това изпраща специална покана на Даниел – да му бъде гост на премиерата на новия му филм “Капитан Америка: Гражданска война”.

robert downey jr

И Даниел, и семейството му не могат да повярват на жеста на звездата. Даниел е толкова развълнуван от факта, че ще се срещне с идола си, че дори настоява да облече смокинг, за да се впише сред “истинските звезди”.

Източник: www.huffingtonpost.com
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!