А запалихте ли цигара след толкова SEX?

Сутрешното Ви кафе беше по-ароматно, като разбрахте, че вече има „Мир в харема на Коко Динев” и почти се размечтахте да емигрирате в Корея, защото „Сеул позволи изневярата”.

Не усетихте блъсканицата в градския транспорт на път за работа, зачетени и вдъхновени от това, че „Майк Тайсън оправил Наоми Кембъл в тоалетната”, а пък „Орлин Павлов прави секс под леглото”. На слизане иззлорадствахте, че „Гримьорът Кирил Чалъков крещи по Преслава: Марш от тука, КУРВО мръсна!”, щото и тая много си повярва.

Откраднахте от работното си време, за да прочетете извънредно полезната информация как „Гей милионер ТИКА ГАЛИН” и отскочихте с две точки в IQ-то пред колегите си, защото вече знаехте, че „Месечков си търси мъже във фейсбук” и „Травестити нападнаха Любо Ганев”.

Приключихте с работата един час по-рано, защото беше жизнено необходимо да се информирате за поредния „SEX скандал с ген. Тонев” и че „Майли Сайръс лъсна в порно”, а пък „Водещият гей си го извади”.

Вечерта разсеяно слушахте детето си, докато ви разказваше как е минало в училище, защото бяхте заети да четете, а и въобще не благородно да завидите, че „Венета Райкова призна: ПРАВЯ СЕКС ВСЕКИ ДЕН” и „Сашо Диков имал СЕКС КЪСМЕТ”. Накрая на този динамичен ден ударихте три ракии от мъка, че „Вече няма кой да чука пощата”, защото в Уигъм бил намерен мъртъв изнасилвачът на пощенски кутии Пол Бенет.

„Е, нема такъв напрегнат ден, да го… и утре пак”.

Лека нощ, вие сте в люлката.

 

*В статията са използвани цитати от: в-к “Галерия”, в-к “Уикенд” и в-к “Всеки ден”

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!