Ако 2020 беше снимка II

Може да сме в разгара на лятото, което и без друго закъсня и сега жадно попиваме всичко, което щедро ни се дава от него, но и то не е запазено само за морето. Или пък даже и на морето не ни пречи да се потопим за малко отново в градската атмосфера, която другата седмица ни поднася цяла една дигитална изложба, която събира 15 български фотографи, които много харесваме! Да, точно толкова, че да се обзаведем с нещо тяхно, нещо истинско, нещо изживяно, нещо откраднато от времето, момент, спомен или полъх, който сякаш остава вечен.

Пространството за изкуство и събития КО-ОП прави втора страхотна колаборация с онлайн пространството Be Duende, този път, за да ни вдъхнови за магията на фотографията. Online Photography Print and Photobook Pop-Up Sale слага начало на 28 юли, от 18:00 часа с фантастично курирана страница с творби на 15 фотографа, които ще могат да бъдат закупени до 4 август, включително.

Имахме късмета да видим някаква част от кадрите, които ще бъдат показани и съвсем сигурно ще си изчакаме и деня, и часа, за си подарим нещо неповторимо.

Информация за всеки един от авторите можете да откриете в страницата на събитието във Facebook.

Засега на порции до вторник ще ви споделяме какво ни отговориха чрез своите кадри авторите в изложбата на въпроса:

Ако 2020 година можеше да се опише с един ваш кадър, то кой е той и защо?”

Томислав Рашков, “Защото именно в мрака изпъкват най-ярките знаци”
Любомир Игнатов, “Това е моят кадър за 2020. Няма нужда да пояснявам”.
Виктор Бобчев, “Кой кара колата? Младите са притеснени. Къде отиваме?”
Антония Баръмова, “Правих този кадър по време на изолация. Тогава си мислех как пролетта ми изтече в канала, докато си мия ръцете. Като цяло 2020 ще ми е събрана в него. Гледаш, гледаш и си сигурен, че нещо не е както трябва да е”.
Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!