Anna Alpatieva – акварелно вдъхновение

И понеже обичаме да се натъкваме на нови и ужасно талантливи хора, затова и не спираме да ги търсим. Анна Алпатиева е от младите художници, които в последно време ни събраха очите с работата си и определено се надяваме да виждаме и да слушаме повече за нейното изкуство.

Анна е родена в Киев през 1987 година, където по-късно завършва Националната художествена академия. Има магистърска степен по монументална живопис.

Истински майстор на акварела, тя работи, изследвайки различни техники на изразяване, които да й помогнат по най-добър и фин начин да пресъздава идеите си на хартия. Портретите в селекцията са опит да “размият” обичайното и да създадат във всеки зрител нови усещания, връзки и значения.

Благодарение на интересните интерпретации и особената чувствителност, която се “чете” в картините й, тя бързо е забелязана сред колеги и ценители на изкуството и в момента активно участва в престижни изложби и различни арт събития.

Показваме ви малко от нейната работа, а ние продължаваме да я следим активно в социалните мрежи, както и на нейния сайт.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!