На 20 и 21 февруари КО-ОП става домакин на първия колаборативен поп-ъп базар между ИСТЕРИКА и Be Duende

Минаваме през вледеняващата седмица с надежда за положителни температури, положително настроение, здрави тела, сърца и нерви.

Сега тичаме смело към почивните дни, когато ще се отправим към първия колаборативен поп-ъп базар между ИСТЕРИКА и Be Duende, който ще се състои в пространството за изкуство и събития КО-ОП.

Събитието е посветено на дизайн, илюстрация, керамика, мода, бижута музика, книги и ще се случи на 20 и 21 февруари 2021 в пространството на КО-ОП (ул. Янко Сакъзов 17).

На Истерика & Be Duende Pop Up Market ще ни очаква разнообразна и качествена селекция от български художници, творци и организации, като сред участници ще видим Subcultura Studio, LILE, 45 Str., Atelier Couchette, Freshape, Shulka, Pottery & Poetry, Laterna Records, Handmaid Artisan Skincare, Glim & Glam, Alina Papazova, както и няколко щендера, където ще можете да откриете новата си любима винтидж находка.

По време на събитието ще бъде представен и проекта ”В като Вагина” – илюстрирана книга за сексуално образование за момичета и жени, издадена от Fine Acts, а Swimming Pool се включват със селектирани четива от тяхната ”Библиотека на нашите срещи”.

Be Duende ще представят селекция от бижута, предмети за дома и принтове от Николай Сърдъмов, ТЕЗГЯХ, tochka&tochka, Силвия Чанева, Вера Гезенко, Били Матеева, Алина Папазова, sa6ettu и други.

Музикалният фон е в ръцете на Laterna Records, които ще гостуват с повече от 250 плочи и безкомпромисно добра селекция. За храната и коктейлите ще се погрижи страхотния екип на Спутник, които ще ни изненадат с оригинален и грижовно забъркан вкус. 

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

За допълнителна информация следете събитието във Facebook тук.

Илюстрацията на корицата е дело на Алина Папазова.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!