BECA организира обучение по фотография в Пловдив, Бургас и Варна

След поредица запитвания от вдъхновени фотографи извън София, които търсят мястото и обществото, с което да порастват като автори и с което да мечтаят, екипът на BECA | Before Creating Academy реши да поеме на път. 

Академията организира обучение, под формата на мастърклас в някои от големите градове в страната, за да даде възможност на любители и професионалисти фотографи, да се обединят в два дни интензивна работа, обмяна на опит, знания и вдъхновение.

Фотограф: Димитри Стефанов

Обучението е с фокус върху Документалната фотография, а лектор ще бъде основателят на Академията – Димитри Стефанов. Документалната фотография е изключително сложна, дълбока и истинска материя. Тя е причината да се създава емоционална, непреходна фотография, която не ни остава безразлични. Обучението ще наблегне на това какво наистина е тя, чрез теория и практика.

Фотограф: Димитри Стефанов

Програмата ще премине в два последователни дни (събота и неделя), като всички етапи и елементи, през които ще се премине, могат да бъдат видяни ТУК.

Вратите на BECA ще бъдат отворени за автори от цяла България, а екипът се надяваме да се срещне с много креативни и талантливи хора.

Градовете, в които ще се проведат мастъркласове, ще бъдат Пловдив (31 юли – 1 август 2021), Варна (28 – 29 август) и Бургас (7 – 8 август 2021). 

__________________

*ВАЖНО*

За записване и информация, относно цени и срокове, можете да кандидатствате през формата тук: https://bit.ly/3zQqni0 или да ни пишете на hello@beforecreating.com

При невъзможност да се сформира група от минимум 7 човека, мастъркласът в конкретния град няма да се състои. 

Максималният брой участници е 20 човека.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!