BECA Portfolio Review и нови записвания за фотографската академия BECA | Before Creating Academy

Фотографската академия BECA | Before Creating Academy положи начало на 1 октомври тази година, но вече се радва на широка публика и талантливи курсисти, които черпят вдъхновение дори и от интересните времена, в които им се налага да се обучават.

Освен, че академията пусна вторите записвания за групата, която ще започне през януари, то обяви началото на BECA Portfolio Review.

У нас все още не е сред най-популярните практики да се организират Portfolio Review-та, но някои от най-големите световни фотографски агенции от години практикуват този метод за разглеждане на работата на различни млади или установени вече фотографи от цял свят.

Академията дава възможност на всеки, който желае да се запише при лектор по негов избор, да селектира до 30 кадъра, които да изпрати, а януари ще се организират и срещи на живо.

Лекторите в Академията имат солиден професионален опит, който успешно преподават и прилагат, така че да предават знанията си ефективно, за да подпомагат развитието на всеки курсист.

Идеята и на BECA Portfolio Review е да запази същата философия, която изгражда академията с цялата си програма на обучение и това ще е нещо повече от обсъждане на отделни кадри, а разглеждане на цялостния визуален език на работата на всеки, които се запише.

Във времена, когато фотографията е невероятно достъпна, благодарение на усъвършенстваните цифрови фотоапарати и смартфони, по-важно от всякога е да контекстуализираме нашата фотография като автори, да снимаме по начин, който позволява на кадрите да работят заедно и да говорят за нас като техни създатели. Прегледът на портфолио е важна стъпка към осмисляне на цялата работа на един фотограф и полезна обратна връзка, как същата се възприема от зрителите. 

Без значение дали сте в творческо пътуване с личен фотографски проект, който се нуждае от редактиране или просто бихте искали да споделите и анализирате своите идеи с лекторите, не се страхувайте да покажете фотографията си и да говорите за нея. 

Нашата академия създаде BECA Portfolio Review, за да помогне на талантливи автори да открият своя фотографски глас, да поставят основите на един дългосрочен проект, както и за да получат практически съвети от правилните хора.

Записванията продължават до 31 декември, а срещите на живо ще се осъществяват през януари.

Повече информация как да кандидатствате за конкретен модул, както и как да се включите в BECA Portfolio Review можете да видите на сайта на академията, както и да ги следите в социалните им канали Facebook или Instagram.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!