Беглика 2020 – нещо много повече от фестивал

Спор няма – 2020 е ключова година за всички ни. А ние от Беглика вярваме, че ключът към това да я преживеем по най-добрия начин е във всеки от нас. Затова избрахме окончателното да превърнем някогашния Беглика Фест в едно общностно, колективно преживяване от изцяло нов вид. Каним ви на Събор Беглика 2020!

Мотото на тазгодишната Беглика е “Избор: Извор”. Вярваме, че идеите, местата и принципите, които ни обединяват, са извор на сила. А тя е крайно необходима за осъзнатото справяне с всички предизвикателства на съществуването ни. Затова избрахме не просто да съпреживеем, но и да създадем Събор Беглика заедно. Тази година никой няма да е просто “посетител” на фестивала. Всеки, който участва в събитието, се превръща в беглишки съкооператор. Ще строим заедно пространствата, ще си подсигуряваме заедно удобствата, чистотата, преживяванията и цялата програма.

Билети няма. Всеки участник в Събора допринася с минимално дарение от 28 лв, които служат за покриването на базовите разходи.

Включете се по някой от следните начини:
1. Направите своето дарение към задруга Сътвори Беглика на horodeya.com. Това ви осигурява вход към събора.
2. Допринесете за програмата – пишете ни във Facebook или Slack с вашата идея за събитие в програмата.
3. Подкрепите творците с дарение – разгледайте останалите задруги и дарете на horodeya.com
4. Дарите на място на творците, включили се в програмата.

Капацитетът на пространството, в което се провежда Беглика 2020, е изчислен на 2500 души. Именно затова, спазвайки всички препоръки за безопасност, максималният допустим капацитет тази година е 800 души. Пространствата за провеждане на лекциите и семинарите ще са изцяло на открито, с възможност за спазване на нужната дистанция. Средствата за дезинфекция и достъпът до вода (за миене, както и питейна) ще бъдат подсигурени в нужните количества.

_________________

Съдържание: Цветелина Вълчева / www.beglika.org

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!