“The Gigantic Change” и Упи Голдбърг ни напомнят да мислим за бъдещето

Рижисирана от Джордж Луис и Никола Джейн Франсис, анимацията The Gigantic Change ни изпраща в 2050 година, за да ни покаже как хората се обединяват в стремежа си да спасят света от климатична криза. Докато планираме как да възстановим живота си след Covid-19, краткият филм ни показва, че наистина е възможно едно по-светло бъдеще. Това, разбира се, няма как да се случи от само себе си, а по-скоро зависи от всеки един от нас. Климатичните промени са екзистенциална заплаха за хората от всички възрасти и произход. Необходимостта от колективни действия никога не е била по-голяма. И именно това послание отправя към нас екипът на Passion Pictures, който стои зад реализацията на филма.

Прекрасната Упи Голдбърг е решението на екипа за гласа, който “ще внесе перфектно усещане за тежест в представянето”. Тя е и изявен природозащитник и човек с позиция, която би повлияла и вдъхновила много хора по целия свят.

Спешните мерки и сложната ситуация ни поставят пред предизвикателството да съобщим за тези проблеми и притеснения на възможно най-много хора“, споделят от Passion Pictures и добавят: “Надяваме се, че след като зрителите видят филма ще се замислят и ще предприемат своите действия, за да спрем процеса на саморазрушение и да се погрижим за по-светлото ни бъдеще“.

Продуцент на “The Gigantic Change” е Серина Шеленбърг, Бела Палмър – изпълнителен продуцент, звук от Крис Банкс и музика от Саймън Чембърлен.

За да научите повече за кампанията, посетете thegiganticchange.com.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!