CELLA “TELL ME” – ново парче под режисурата на Кеворк Асланян

Една страхотна колаборация между България и Швейцария, реализирана в новото парче на Cella “TELL ME”.

Който си го може, си го може. Ако зад можетено обаче стои и къртовски труд, желание, упоритост и “няма не мога”, то рано или късно нещата започват да се случват повече от добре. Един такъв пример следим и ще продължаваме да следим, защото опровергава всичко що се пъне да обяснява колко тук човек не може да успее – Кеворк Асланян. Вече напоително сме ти разказвали колко вдъхновяващ и всеотдаен професионалист е и като монтажист, и като режисьор, а ако случайно не си гледал късометражния филм “Как да надебелеем здравословно”, то веднага трябва да се поправиш.

Сега обаче Кеворк отново беше забелязан и придърпан от музикалните среди, където снима клип за новото парче на Cella “TELL ME”.

Историята започва с Luzius Fischer – продуцент от Dynamic Frame, на който му предлагат да реализира видео за новата песен. Предложението идва от Olivier Walther – оператор на клипа. Търси се партньор за реализацията, тъй като вече се е видяло, че това не е работа само за един човек и има нужда от помощ. Luzius Fischer показва SASHA SIEM – HOLEY WHOLLY HOLY – предния музикален клип, който Кеворк снима и Оливие разбира, че са открили своя човек.

Заедно стигат до решението да снимат клипа в България. Разбира се финансовите пречки не са малко, но затова пък можещите се знаят един друг и в нужда се познават.

Екипът успява да се разшири и колаборацията между B2Y Productions в лицето на Сашо (Александър Кенанов) и Dynamic Frame в лицето на Luzius Fischer води до успешна реализация на клипа, или както самият Кеворк казва: “Благодарение на желанието на много готини хора, които свършиха прекрасна работа. Целият екип са мега професионалисти и съм им безкрайно благодарен, че за пореден път застават зад някоя от моите идеи“.

Една седмица снимки и неспирна работа и вече всички слушаме песента и гледаме страхотния й клип.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!