Как се “реанимира труп” по комунистически

“Има такава партия!” Това е един от отчаяните лозунги на Комунистическата партия на Руската Федерация (КПФР), целяща привличането на млади хора в редиците й преди предстоящите през есента парламентарни избори.

Под този надпис, опитващ се да убеди дори самата КПРФ, че  е жива и препращащ чрез шрифта си към официоза на партията – вестник “Правда”, се кипрят в непринудена поза:

1. Млад и секси Ленин в джинси и кецове (облекло от загниващия Запад), часовник, който със сигурност не е “Восток” или “Слава” и ален (естествено) лаптоп, изглеждащ доста по-тънък и лек от 10-килограмовия руски Елбрус .

2. Млада комунистка в дънки, със смартфон и естествено ярко червени аксесоари.

3. Карл Маркс, застаряващ тузар в кожено яке, джинси и кецове и небрежно носещ масивно издание на “Капитал”-а. А за часовника му на снимката, бая капитал ще трябва.

leninmarx-woman

Гледам и си мисля, дали пък творецът на тази кампания – Игор Петригин-Родионов, не се е вдъхновил от нашия млад Станишев, с коженото яке и млада социалистка на задната седалка на мотора, препускащ към Бузлуджа. Главният дизайнер на комунистическата партия обяснява пред L!fe, че се опитва да “съживи” Ленин в сърцата на младите, да им покаже, че е бил красив и образован и затова успешен. Според художника този образ на Ленин – харизматичен, висок! (в действителност само 165 см), енергичен, може да се превърне и в секс-символ. Защо пък не? Колко знайни и незнайни моми и момци с помощта на фотошоп станаха секс-символи? Какъв “дедушка Ленин”, я го вижте “к’ъв е пич”.

marx-terminator

Е, как да не се влееш в редиците на компартията? Друго си е Карл Маркс да ти прошепне от миналото с гласа на Терминатора “I’ll be back!” Той и без това си е с модерен луук, може пък освен “Капитала”-а да е дал на света и лъмбър сексуалността. Прибавяш към хипстърската брада кожено яке и джинси и младите комунистки почват да късат тениски.

stalin-vape

Товарищи, това не е онзи Сталин, избил милиони в лагери и самчкал прогресивната мисъл на нацията. Това просто е един добродушен чичко, който се опитва да се откаже от тютюнопушенето с електронна лула. Той е модерен, бъдете и вие. Обновляйтесь, айде! Писателят Виктор Ерофеев, син на преводача на Сталин, казва: “Когато Сталин умре в душата на последния руснак, тогава можем да кажем, че страната ни има бъдеще.” Е, КПРФ са щастливи да го държат жив.

Другарко Нинова, има какво да се поучите от челния опит на братушките. Не може само с едни китки пред Тодор Живков да се мобилизира електорат. Какъв Димитър Благоев – Дядото? Дядо – никакъв сексапил! Я го облечете в един анцуг като на Динко. Ами плакат “Георги Димитров драсва клечка на Райхстага”, знаете ли колко е героично в тези модерни терористични времена. Пък и македонците може да привлечете. И за девойките помислете. Една Цола Драгойчева с малко силикон не може да не бъде вдъхновяваща. Хем била богатите (атентата в Св. София) – веднага печелите народа, хем искала да станем 16-та република на СССР – русофилите са ваши.

Та, те така те с модерната комунистическа пропаганда. Трупове съживяват трупове. Смертю смерть поправ.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!