“Дай да стоим кротко, да не вземе да стане по-лошо”

От няколко дни чета, че протестиращите са организирани от: Васил Божков, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Румен Радев, Христо Иванов, Прокопиев, Решетников, Москва, опасни са за здравето си и това на другите, искат да върнат комунистите на власт, не е хубаво да протестират, щото “то няма кой дойде след това”, ще стане по-зле и т.н.

Притеснено ми е, че Сорос не се споменава тези дни, но пък може аз да съм се загубила в морето от заплахи колко зле ще стане после, заради безразсъдните протестиращи.

През 2013 пак протестиращите бяха виновни. Тогава “искаха да върнат Бойко Борисов на власт”, бяха платени, организирани от Сорос, Прокопиев, Иван Костов, Бойко Борисов…не си спомням вече от кого още. Пак нямаше алтернатива. Пак нямаше смисъл да се протестира, защото “не е моментът за избори, пък и кой ще дойде”.

Аз съм руса, очевидно по-просто устроена жена, която не обича общите знаменатели и ненавижда плоските опорки. В този ред на мисли:

Не ям развалени яйца, защото не съм сигурна дали пилешкото месо, което евентуално ще си купя, няма да бъде също вмирисано.

Предпочитам да не се натровя с яйцата, все пак.

Не бих стояла да ме бият у дома, защото може и да срещна друг насилиник, който пак да ме бие.

Ако видя крадец у дома, ще звънна на 112. Няма да му направя кафе, да изчакам да изнесе къщата, защото следващият крадец, който евентуално ще разбие дома ми, може да разбие и гаража и да вземе и колата.

Мога да продължа да изреждам до утре. Едното го живеем и го търпим отдавна, “Торбалан”, с който ни плашат изплашените да не загубят властта, не е задължително да го приемем.

Иначе досущ ще заживеем като в онзи стар виц: “Вървели двама осъдени на смърт към бесилото. Единият предложил на другия: “Да пробваме да избягаме”. “Дай да стоим кротко, да не вземе да стане по-лошо”, отговорил му другия”…


Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!