Квартет Destiny и македонското дуо Дац & Александар казват ДА! на Любовта

С особена страст музиката на “Йовано, Йованке” се изпълнява от великолепния български квартет Destiny, а чрез вълшебния звук на струните, момичетата призоват гласовете на най-популярното дуо от Македония – Дац & Александар (любимци на българската публика с “Корона Чао”), и заедно създават любовна магия.

Казват, че когато нещо се прави с любов е “обречено на успех”, а ако имате “любовен паспорт”, тогава е “любов без граници”. Нашият своеобразен паспорт е мелодията “Йовано, Йованке”. С нея пътуваме свободно, без граници и без препятствия по маршрута Македония-България и обратно, колкото пъти искаме и с широки усмивки на лицата, споделят изпълнителите.

Виж още: Публиката влиза “В обувките на артиста” в три интерактивни онлайн представления

Известната народна песен е специално аранжирана за двата състава от доказания италиански тандем – композитора Маурицио Абени и тонрежисьора Марко Страчони.

Видеото е заснето в Националния музей “Земята и хората” в сърцето на София под опитния режисьорски поглед на Тошко Чапкънов и неговия екип.

Този проект не е просто обикновена песен или кавър версия, това е сближаване между нашите два народа. Знаейки, че за музиката, любовта и красотата няма граници, ние сме сигурни, че сме направили правилната стъпка към силната прегръдка и безкрайна любов между нашите народи!

Затова смело заявяваме тук и сега: НЕ! на омразата, ДА! на любовта.

_______________

Съдържание: PR Destiny Quartet

Виж още: За първи път Ниагарският водопад ще бъде осветен с цветовете на българското знаме

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!