Детство като в приказките

Да подариш на децата си истинско, пълноценно, вълнуващо детство, пълно със спомени. Да ги научиш да умеят да се наслаждават на живота. Да им покажеш, че телефоните и таблетите не са всичко и, че има живот и извън тях. При това доста цветен и интересен. Да ги възпиташ да живеят с вкус.

Всички тези безценни подаръци прави на децата си Анна Розвадовска. Фотографията е нейно хоби, а покрай родителството се научава да шие. За да създава един вълшебен свят, приказки, в които главни герои са децата й Джейкъб и Барбара. “Обичам много да снимам сина и дъщеря ми. Преди година реших, че искам снимките да са по-оригинални, да разказват история, да пресъздават приказка. Така се роди идеята да шия костюми за фотосесиите, които правя на децата ми”, разказва Анна.

“Сценичните” дрехи на Барбара и Джейкъб са изцяло нейно дело – от идеята до реализацията. Част от костюмите са вдъхновени от популярни детски приказки като “Спящата красавица”. “Не искам обаче да им налагам нищо. Не режисирам предварително децата си за снимките. Разказвам им приказки и истории и разчитам на спонтанната им реакция”, допълва Анна. Тя признава, че главата й е пълна с идеи за много бъдещи фоторазкази. Единственото, което не й достига, е време. Но винаги успява да открадне няколко часа за децата си. Те със сигурност много ще се смеят и радват един ден на тези снимки. А Анна може да е сигурна, че им е подарила спомени завинаги от едно красиво детство.

 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!