Дигитално издание: Illustration Pop-Up Vol.3 Online Exclusive

В неочаквани и различни времена се зараждат необикновени идеи, създадени чрез необикновени похвати. Кой да предположи, че два месеца ще се разхождаме виртуално до различни точки по света, за да посещаваме музеи, галерии, фестивали, музикални събития, изложби?

Е, явно и през това трябваше да минем, за да открием алтернативен път, за да достигнем до желаното място, или може би просто, за да има време изкуството да намери как да стигне до нас.

Ето, че и на родна земя има нещо интересно, което те очаква. Сили обединяват пространството за изкуство и събития КО-ОП и виртуалният рай за родни независими творци, с чието изкуство се запознаваш – Be Duende.

Това е третото издание на Illustration Pop-Up, което КО-ОП организира, но предвид извънредната ситуация, този път няма как да се срещнем на живо с илюстраторите и техните творби, но пък нов път се начерта през платформата, която и преди кризата беше подала ръка на независимите артисти у нас – Be Duende

Даваме още информация от организаторите и… чакаме те там! А там е www.beduende.com 

*Заглавна снимка Деница Боядживеа и Розалия Буркова 

______________________

Iva Dimitrova

Стартира третото издание на Illustration Pop-Up, за което споделеното пространство за работа и изложби КО-ОП си партнира с онлайн платформата за български дизайн Be Duende.

Изложбата, която по традиция ще представи творби на съвременни родни илюстратори, ще се реализира изцяло онлайн и ще бъде открита на 5-и май в 18:00 ч., като ще остане налична до 23:59 ч. на 12-и май.

В специалното издание ще се включат голяма част от талантливите художници, с които се срещнахме и през първите две събития, а именно: Александра Георгиева (Sa6ettu), Александра Николова (Ål Nik), Алина Папазова, Андреа Попйорданова, Били Матеева, Blood Becomes Water, Виктория Николова (Pllik), Даниела Янкова (Shadowschaser), Деница Бояджиева, Деси Баева, Drago PXRN, Жожо Георгиев, Ива Димитрова, Мирослав Живков (Джингиби), NOIЯ77, Розалина Буркова, Теодор Генов и Oscar Mitchell.

Dessy Baeva

Всички произведения ще могат да бъдат разгледани и закупени през сайта на BeDuende.

За допълнителна информация следете събитието във Facebook.

________________

#Солидарност_В_Културата Illustration Pop-Up Online Exclusive се реализира с подкрепата на Столична община, по инициативата “Солидарност в културата”

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!