Там, където ни води сърцето

Някога мечтали ли сте да се откажете от професията, която Ви носи пари и да се разделите с добре познатия ви, уреден живот. За да избягате на място, към което Ви води сърцето. И да изградите там истински мечтан живот? Има хора, които го правят. Въпреки предразсъдъците, клишетата и удобствата на уредения живот.

Фотографът Ник Олсън и половинката му Лила Хорвиц опаковат вещите си, оставят досегашния си бит зад гърба си и се впускат в чисто ново пътешествие в планините на Западна Вирджиния, САЩ. Защото са влюбени в залезите на това място. И в природата там. Именно в това кътче те се чувстват истински щастливи. И решават да си построят къща, направена от стари прозорци. В мига, в който попадат на това място, те разбират, че ще прекарат остатъка от живота си точно там.

В продължение на една година двойката планира своето бягство и събира изхвърлени прозорци на всяка спирка. Днес тяхната вила е факт, а мечтата им – реалност. Домът им е построен основно от стари прозорци, така че няма да пропуснат нито един от магичните залези на Западна Вирджиния.

Мечтите съществуват, за да ги сбъдваме. И да живеем живота си такъв, какъвто си го представяме. Никога не е лесно – понякога се налага да се разделим с част от удобствата на стария ни живот, да напуснем зоната си на комфорт и да се гмурнем в непознатото. Но резултатът си струва. Защото единственият смисъл на живота е да го живеем с удоволствие. И да сме щастливи.

1

2

3

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!