“MAESTRO” – един необикновен хор

В света на анимацията, както знаем, всичко е възможно. Там се случват най-големите вълшебства, а тази различна вселена не познава възраст и омагьосва и малки, и големи. Свят като голямо, вълнуващо приключение извън реалността, в която живеем, който винаги намира начин да ни докосва по въздействащ и силен начин, оставяйки своите послания. Само в анимационните филми сме откривали онази нестихваща и по детски силна вяра, че – да, чудеса има! Всъщност дори са навсякъде!

Е, това може би не включва катерица, която дирижира цял хор от животни, които пеят, но и това не е сюжет, твърде далеч от нашата действителност. Ако попаднеш на подходящо място сред природата и се заслушаш, всъщност точно това ще чуеш – един перфектно дирижиран оркестър, в който всички звучат като едно съвършено цяло.

Ако още се чудиш за какво точно ти говорим, то това е новата късометражна анимация на студио IllOGIC. 1:36 секунди, в които горският свят се разтриса под звуци от Операта “Норма” на Винченцо Белини, а в изпълнение е всичко живо наоколо с диригент – катерицата. “МAESTRO” е анимация, създадена да те въвлече за кратко в необикновения свят на чудесата и, ако не да те накара да запееш, то поне да се усмихнеш широко на майсторски доброто изпълнение, което ти показваме и как е създадено в последното видео.

Тези малки хитрини, с които ни разкриват как се реализират подобни проекти остават любопитни само за света на големите, защото за децата, за щастие, това е просто един друг свят. Напълно възможен.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!