Една нощ само за истинските парти зверове

Вливаме свежа кръв във вените на софийската клубна сцена с гостуването на френския диджей Lifelike, който идва на 15 февруари специално за Go Guide Food&Drink Awards Official Afterparty.

Малко след като Go Guide връчи за четвърта поредна година призовете за Най-добрите барове и ресторанти в София, завесите ще се вдигнат за една луда нощ, на която си поканен и ти!

На нея, освен доброто си настроение ще трябва вземеш и удобни обувки, защото нощта ще е дълга под звуците на една парижка легенда. Пионерът на ню-диско звука Lifelike идва за първи път у нас, а ние не крием, че сме с големи очаквания. Lifelike aka Laurent ASH е сред популярните френски диджеи, който след турнето си “Together 2002” се присъедини към талантливото “French Tоuch” семейство на големите парижки артисти, сред които са Daft Punk, Justice, Alan Braxe & Fred Falke, Air, Cassius и други.

Европа, Австралия, Азия, Америка, по клубове и фестивали, Lifelike стигна далеч в своята кариера и се установи категорично на музикалната сцена до имена като Fred Falke, DJ Falcon, Bloody beetroots, Vitalic, Russ Chimes, Oliver, GrandMaster Flash, Madeon, Alan Braxe, Ritchie Hawtin, Steve Angello, DJ Medhi и много други.

Почти всеки запис, който издава получава безрезервната подкрепа на Pete Tong и Annie Mac от BBC Radio 1, а някои DJ библии като DJ Mag, MixMag и Future Music Magazine го възвеличават до истински мастър в създаването на музика. Самите Daft Punk казват за него, че “върви по тази гладка и секси линия между ню-диско, ню уейв и фънк.

В очакване на една вечер, достойна само за истински парти зверове, те приветстваме да не я пропускаш ако си готов и ти да затанцуваш по тази секси линия.

_______________

Нощта е обещана от Go Guide и организирана от The Event Company.

Повече за събитието тук

Намерете ДНК – Пространство за съвременен танц тук

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!