Гледаме “Fractal” – зрелищно и величествено кратко видео за суперклетъчните бури

За последните десет години той изминава почти 160 000 км. из Съденинените щати, като основна негова цел е преследването на мощните гръмотевични бури от типа суперклетъчни. Chad Cowan живее в Канзас и снима природни стихии още от малък, когато се увлича по гръмотевичните бури. Оттогава до днес обаче неговата страст се превръща в нещо повече и вече може да се похвали със стотици записани стихии, пред които се е изправял.

За да създаде цялостен образ на тази могъща красота и природна сила, Чак се колаборира с Kevin X Barth, за да създаде кратко видео, което показва някои от най-зрелищните моменти, които Chad Cowan е улавял.

Филмът “Fractal” има основна идея да разгърне красотата и магията, които могат да бъдат съзрени в окото на една суперклетъчна буря, както и да “разкаже” за могъществото на природата, която цели да създаде хармония и да се развилнее там, където цари дисбаланс. Chad Cowan не е просто ловец на бури, а точно на суперклетъчни бури, които са виновни за едни от най-свирепите торнадота в Щатите. Според него именно суперклетъчните бури са опита на природата да коригира краен дисбаланс. Chad вярва и, че колкото по-голям е дисбалансът, толкова по-голяма е и самата буря. И той наистина е виждал много големи.

Вижте краткият филм “Fractal” и великолепната работа на фотографа!

_______________

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

Създадохме shash.bg преди пет години и оттогава до днес това е една от големите ни гордости. Зад това, което вие виждате, стои много малък екип от хора и въпреки трудностите, с които се сблъскваме, ние не се отказваме от идеята си да говорим за общественозначимите теми, които вълнуват всички, да разказваме светли истории, да ви срещаме с успели и позитивни хора, да разпространяваме добрите новини, както и да изразяваме мнение по събития, които са важни за обществото ни.

За тези години успяхме да подадем ръка и на много организации и хора, които са в началото на своя дълъг кариерен път и имаха нужда от подкрепа. Изградихме силна партньорска мрежа и застанахме зад независими организации, фондации, културни събития и независими артисти.

Най-важното обаче е, че стигнахме до вас. Благодарим за лоялността, за доверието и за възможността да ви разказваме вдъхновяващи истории, да търсим заедно добрите примери от живота, да се изправяме заедно срещу неправдата, грубостта, срещу лъжата и алчността.

Във време на социална изолация, във време на изпитание за обществата, във време на най-нужно обединение, още повече се опитваме да устоим на предизвикателствата и вярваме, че трябва да ни има.

Така, както вярваме, че трябва да ги има и всички наши колеги, които успяват да се борят с прекомерния негативизъм, с който сме заляти, фалша в новините и липсата на обективност.

Нека заедно продължим да проправяме път на интересните, позитивните и смислените новини, нека откриваме вдъхновителите на нашето време и хората, които работят усърдно за нашето по-добро утре, нека заедно работим за правото да имаме различно мнение, което защитаваме с аргумени и факти. Без вас няма да можем!

Подкрепете ни! За да ни има и утре.

Можете да го направите чрез дарение с карта ТУК, или с банков превод на нашата сметка:

Получател: MEDIABLISTER LTD
IBAN BG46INTF40015052952796
BIC INTFBGSF
Основание: Дарение
АЙКАРД АД

Благодарим ви!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!