Галерия Little Bird Place пренася изкуството вкъщи

От началото на месец декември галерия Little Bird Place, утвърдена като модерно градско пространство с фокус върху природата и екологията, стартира нова инициатива – ART@HOME / ИЗКУСТВО У ДОМА.

Стъпките са лесни: всеки, изкушен от съвременното изкуство, може да влезе в сайта на галерията, да избере картина (или три) и екипът ще я достави до желания адрес. Така клиентът ще има възможност в рамките на три дни да усети истинското присъствие на картината в домашна или офисна атмосфера, да я избере за подарък, да я усети автентично.

Транспортът и престоят у дома са реверанс от галерията към ценителите, които след този тридневен период могат да закупят картината или да я върнат на галерията, без никакви предварителни финансови ангажименти и обвързвания.

Идеята е провокирана от факта, че много ценители на изкуството не могат веднага да преценят дали една картина е „тяхната“, дали е подходяща за дома или офиса им, къде би седяла най-добре, или просто не могат да си я представят в атмосфера, различна от галерийната. Сега ще имат възможност да усетят по един по-близък и уютен начин изкуството, да го споделят и обсъдят с близки и приятели, да помислят и решат на спокойствие. Готови сме да донесем картините в домовете на нашите клиенти и почитатели на съвременното изкуство, за да скъсим допълнително моста между галерията и стените на арт любителите…” – разказва Росен Узунов, основател и собственик на Little Bird Place.

Според екипа на галерията инициативата ART@HOME много добре посреща нуждите на ценителите по време на изолацията и затварянето на галериите, но тя със сигурност ще има живот и след този необичаен за всички период. Така картините на Little Bird Place ще могат да напускат естественото си пространство в галерията и ще имат нов живот в домовете на хората.

_______________

Съдържание: Little Bird Place

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!