Идеи и вдъхновение за твоите подаръци

Навлязохме в периода от годината, когато изкушения дебнат зад всеки ъгъл, поводите са безброй и сме сигурни, че и ти си си обещавал този година да не оставяш пазаруването на подаръците за последния момент и търсиш най-подходящите вълшебства, с които да зарадваш близките си за празниците. Какво по-подходящо време от това да започнеш от сега с организирането и изпълнението на идеите си? Ако обаче още не си събрал смелност да се впуснеш в мащабно пазаруване навън сред тълпите, то тогава те съветваме да си направиш един хубав чай и да видиш какво може да ти предложи новото виртуално пространство, събиращо независими творци и тяхното изкуство – Be Duende.

Освен, че можеш да откриеш разнообразни идеи за подарък, едно от най-хубавите неща на това място е, че почти всичко, което ще видиш там се изработва специално за всеки клиент и то от самия артист. Имаш достатъчно време да се вдъхновиш и да поръчаш. Точно сега няколко ателиета и работилници вече са в трескава подготовка да изпращат подаръци, а ние ти подсказваме с няколко идеи, които освен, че са страхотни, са и бюджетни. Всичко, което ще видиш е на цена до 100 лева, а ако тук не откриеш подходящия подарък, има и още на www.beduende.com

The Minimalist Teapot 72 лв. | The Versatile Cup 26 лв.

The Minimalist Teapot си е право в десятката за всички любители на чая, а и не само. Чашите пък са подходяща комбинация, а дори и самостоятелно са сред любимите ни идеи за подарък!

Налични ТУК.

Ribbed Vase 90 лв. | Medium Black & Yellow Bowl 58 лв.

Малките акценти в дома винаги са ни помагали да създадем уют и топла обстановка, в която всеки се чувства като у дома си. Държим да ти нопомним, че всичко се произвежда ръчно, а точно продуктите на Силвия Чанева са от онези красиви предмети, които са с абстрактна и неповторима украса на дизайна, а повече разнообразие можеш да видиш ТУК.

Black Bug Earrings 68 лв. | Silver Beetle Earrings 100 лв.

Ако още не си се запознал с работата на един от най-добрите български бижутери Николай Сърдъмов, то сега е моментът да го направиш. Избрали сме обеци от фантастичната му колекция The Secret Garden of Eden.

А тези малки буболечки са интересни, различни и изпипани до съвършенство!

Salt & Pepper Set 55 лв.

Щипка модерен дизайн на трапезата и нещо наистина мнооого различно! Но, такива са tochka & tochka – идейни, различни и минималистични. Още от тях можеш да видиш ТУК.

Hidden Key Circle Ring 75 лв. | Metal Ring Ring 48 лв.

Куп кожени предложения за бижута, които не се срещат всеки ден, можеш да видиш ТУК.

“Having a coke with you”, 60 лв.

Снимки, принтове и постери – никога не излизат от мода и винаги са страхотна идея. Още от тях и повече за авторите им, можеш да видиш ТУК.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!