Иконичният модел adidas Ozweego – тук и сега в напълно нов облик

21 години от създаването на един от най-емблематичните модели на гиганта adidas – маратонките Ozweego се завръщат повече от обещаващо. От самото си създаване като маратонка за бягане, до днес, моделът adidas Ozweego надбяга и най-смелите очаквания за успех и завърши като любим модел на няколко поколения.

С появата си тази година adidas Ozweego отново прикова вниманието към себе си, а сега вече го виждаме и като резултат от една много добра колаборация между 90-то минало и настоящето. Агресивната и смела естетика въплъщава много от характерните тенденции на днешното поколение и разкрива модела в нови цветови интерпретации.

Най-новият дизайн на емблематичните обувки за бягане е вдъхновен специално от оzweego 3 от 1998 г, когато цветовата гама беше вдъхновена от уличната култура. С жестокия си силует в стил 90-те, оригиналните adidas ozweego са преработени за днешното поколение, съчетавайки футуристичен и смел дизайн с ярки и силни цветове. За максимален комфорт, те са направени от леки материали и мека подметка, като са подобрени и системите adiPRENE и adiPRENE+.


Като истински празник за завръщането на този емблематичен модел BuzzSneaker Station заедно с adidas решиха да предложат на всички креативни фенове да изразят себе си чрез #OZWEEGOGIF. 

Чувствай се поканен да създадеш свой OZWEEGO mood board, като използваш обувките, материали в различни цветове и други елементи, които ще откриеш в магазина на BUZZ в Сердика Център.

Всичко, което трябва да направиш е да се вдъхновиш за серия от 3 снимки на своя mood board с телефона си, която трябва да публикуваш в публичния си профил в Instagram. В поста трябва да включиш локацията на магазина, както и: #OZWEEGOCreator #OZWEEGOGIF и таг @buzzsneakerstation.

Един от всички креативни постове ще спечели чифт обувки – модел OZWEEGO. Печелившият ще бъде обявен на 3 септември чрез Story в Instagram профила Buzzsneakerstation.

Посети магазина между 30 август и 1 септември, от 16:00 до 20:00 ч., и влез в зоната на #OZWEEGOGIF!

Време е творчеството да завладее светa на кецовете!

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!