Illustration pop-up в КО-ОП

Няма да ти чертаем план за последните августовски дни и всички страхотни идеи, които ни изплуват как да ги прекараш, но пък ако случайно си изразходил всички варианти за почивни дни през седмицата, то и на софийска територия имаме какво да ти предложим.

Една идея за дните от 27 до 29 август – арт простраството КО-ОП организира първото от серия поп-ъп събития, посветено на рисуването, графиката и илюстрацията и се е подготвило да те запознае на живо с някои от най-интересните, млади илюстратори у нас и не само, както и тяхната работа.

На поп-ъп базара ще се срещнеш с изкуството на творци като Драго PXRN, Мирослав Живков – Джингиби, за който вече сме ти разказвали, също сестрите Борислава и Михаела Караджови, Александра Георгиева. Със своите оригинални интерпретации ще се включат и младите артисти Виктория Николова, Александра Николова и Алина Папазова.

За първи път като част от официална изложба, произведенията си ще изложи Даниела Янкова, а специален гост участник ще бъде младата португалка Марта Сараива, която зад гърба си има участие в няколкото международни изложби, както и една самостоятелна.

Ако имаш време да изтупаш пясъка от караката и да се потопиш за малко в света на щурите илюстратори, то със сигурност ти обещаваме, че няма да съжаляваш, защото селекцията е страхотна, а самите те още повече!

Кратко бягство от реалността с един много шарен, интересен и завладяващ свят на интересни интерпретации, пъстри колажи и рисунки с въображение и сериозна доза талант. Няма да сгрешиш, ако посветиш няколко часа на този различен и разнообразен свят, в който времето е спряло, а зеленото е болезнено красиво и игриво.

Освен интересните срещи, които ще те споходят неизбежно, поради гостоприемството на организаторите, които се стараят атмосферата винаги да е приятелска,  а прегръдките широки, то ще можеш и да си купиш някоя от творбите на съвсем достъпна цена.

Ето още малко информация от организаторите, а събитието в социалните мрежи, можеш да намериш ТУК.

__________________

“Oт 27-ми до 29-ти август пиршество от цветове, форми, фигури и духовити послания ще изпълни пространството на КО-ОП. Първото от серия поп-ъп събития ще представи рисунки, графики и илюстрации на млади автори с разнообразен опит, стил и техника.

Поредицата от събития ще предостави сцена и свобода на авторите да представят своето творчество в креативна среда. От друга страна, ще даде възможност на любителите на изкуството да разширят колекциите си, чрез това подкрепяйки младите и местни автори.

През трите дни в рамките на изложбата ще има съпътстващи събития. Следете страницата на КО-ОП за повече информация.”

Откриване: 27-и август, 18:30 ч.

През останалите дни пространството ще работи от 10:00 до 20:00 ч.

Вход свободен

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!