INNERGLOW – различни, смели и талантливи

INNERGLOW са Тодор Ковачев – вокали и кийборд, Матей Христосков – ударни и Петър Желев – китара. Ако още не си чувал за тях ще те върнем в парчето Chained In Love, за което най-вероятно си чул да се говори, като едно от най-интересните напоследък за музиката у нас.

Още не сме се наситили на него и от групата вече пуснаха най-новата си песен – So Long, която съвсем затвърди добрите впечатления за момчетата и още повече ги изстрелва на върха по родни класации. И ако от една страна са класациите, то от друга са огромният брой нови почитатели, които отркиват групата и музиката им.

So Long и клипът към песента се появиха минлата сецмица и вече жънат страхотен успех сред хората. Потивните коментари съвсем не закъсняха, но и как при положение, че подобно звучене и особено визия у нас не се виждат много често.

Съвсем сигурно INNERGLOW се наместват в полезрението на хората и намират своето място в плейлистите. Видеото е реализирано от екипа, отговорен и за предишния клип – режисьор Николай Драганов и оператор Боил Петров.

Изобщо – много палци нагоре за целия екип и музиката, която звучи.

Още едно доказателство, че и у нас се случва “както трябва”, така че, ако не си чул парчето – пускай, ако ли да, то надяваме се, че се съгласяваш с нас.

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!