Изкуство в бижутерията

Запознаваме те с четирима от най-интересните и креативни български бижутери, част от селекцията автори на най-новото виртуално пространство за изкушения – ръчна изработка и техните създатели – Be Duende.  Съвсем скоро ти разказахме за платформата, която обедини едни от най-популярните и харесвани бижутери, илюстратори, фотографи и продуктови дизайнери, а артистичният дух, който се завъртя около тях омагьосва все повече, та нямаше как, предвид наближаващите празници, да не ти подскажем със специални идеи от специални творци за още по-специални хора!

Казват, че бижутата говорят много за притежателите си.

Не ни остава нищо друго, освен да се съгласим и да оставим тези малко произведения на изкуството да говорят сами за себе си. Не можем обаче да пренебрегнем талантливите им създатели, така че в следващите няколко реда ти показваме малко от космическия свят на невероятните бижутери, които ще намериш в Be Duende. Ако искаш да научиш още за всеки един от тях, можеш да го направиш в секцията за артисти и дизайнери ТУК.

Снимка: Борислав Йосифов
Снимка: Борислав Йосифов

ЗОРА РОМАНСКА

Различна. Смела и провокативна с идеи, с експерименти, с въображение. Зора Романска е едно малко бижу сред бижутата, което се откроява с нетрадиционни хрумки и богата възможност за интерпретации на нейните бижута и модни аксесоари. Заложила главно на кожата, тя е от артистите, които определено няма как да сбъркате, след като веднъж вече сте срещнали. Въпреки че идеите на Зора понякога могат да изглеждат леко нетрадиционни, само истински обученото око може да забележи мястото им в стила на всекидневието и да ги използва в широк набор от комбинации и тоалети. Всички нейни продукти можеш да потърсиш и да поръчаш ТУК.

_______________

Снимка: Венцислава Василева & Асен Емилов

НИКОЛАЙ САРДЪМОВ

Едно от имената, зад които вече години наред стоят множество изложби, награди и най-вече влюбени до уши клиенти по цял свят. Така действа изкуството, което създава Ники Сардъмов и ние не оставаме по-назад и не крием, че сме възхитени! Почти няма град в Европа, в който той да не е показвал красивите си творения, придобили колекционерска стойност. Ти решаваш колко специално място да им отредиш в сърцето си, ние само те съветваме да ги видиш (ТУК). Всичко, което ще последва се нарича любов от пръв поглед.

Снимка: Венцислава Василева & Асен Емилов

 _______________

СИМЕОН ШОМОВ

Снимка: Алина Алиман

За романтиците. За идеалистите. За тези, които обичат приказките. За разказвачите и за тези, които винаги слушат сърцето си.

Това са мотивите, които ще намериш в бижутата на Симеон Шомов. Те изразяват и показват любов и игривост, затова са идеалният подарък за хората, които те оставят без думи и без дъх.

Фантазията и вдъхновението, изригнали от таланта на Шомов, му печелят лоялна публика, част от която сме и ние. Ако харесваш приказките и вярваш, че бижутерите са магьосници, които превръщат среброто и златото в многопластови светове и вселени, сигурни сме, че и ти ще станеш част от нас. Виж защо ТУК.

Снимка: Антония Баръмова

 _______________

ВИКТОР ПАВЛОВ

Снимка: Михаела Беличовска

Отличителният характер на бижутата на Виктор Павлов, интересните форми и неизчерпаемите идеи са неговата рецепта за успех, чрез която той успя да се превърне в един от най-признатите бижутери у нас.

Използвайки 3D моделиране за създаване на прототипи, неговите обекти носят духа на старото и новото, запазвайки древния занаят и приспособявайки го към неизбежното технологично настояще. Резултатите са сложни и иновативни структури с прецизен завършек, които характеризират работата и на майсторите от старата школа.

ТУК можеш да навлезеш във вълнуващия свят на Виктор!

_________________

Ето такива красоти си открихме в магазина на BE DUENDE. Потопи се и ти в този красив и артистичен свят на www.beduende.com

Сподели с приятели!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0

Вашият коментар

*

Уеб сайтът използва бисквитки за целите на обработка на анонимни статистически данни. Повече информация ОК / Разбрах!